Itsepalvelukasvitreffit

Ensin…

Etsi paikka, jonne voit järjestää pistokkaiden vaihtopöydän päiväksi, pariksi tai viikoksi. Ehkäpä työpaikallesi toistaiseksi.

Paikka voi olla kirjaston aula, nuoriso- tai monitoimitila, kahvila, kukka- tai jokin muu kauppa tai kauppakeskuksen käytävällä. Mikä tahansa paikka, minne on helppo ihmisten tulla ja mennä. 

Sitten…

Kerro meille missä ja miten kauam itsepalvelupiste on pystyssä. Teemme siitä tapahtuman Huonekasviseuran someen ja ilmoitamme kotipaikkasi tapahtumakalenterissa.

Olet varmasti kotipaikkasi paras paikan ja ajankohdan tietäjä. 

Paikaa voit kysyä missä ikinä ajattelet se olevan paikallaan. Jos tarvitset paikan kyselyssä apua, autamme mielellämme siinäkin.

Kun aika on, järjestä pöytä helposti lähestyttäväksi. Pandemian aikaan on erityisen tärkeä miettiä sujuvaa kulkua sen luokse.

Vie pöydälle muutamia pistokkaita ”siemeneksi”. Muista nimikoida pistokkaat. Pöydällä voi olla muutama vesikuppi varmuuden vuoksi, jos joku ei ole ajatellut, että pistokkaat voivat olla pidemmän aikaa tarjolla.

Laita pöydälle infolappu, joka kertoo tapahtuman luonteen. Paikkakuntasi yhteistyöliikkeestä voit hakea muutaman Huonekasviseuran esitteen pöydälle. 

Jos et keksi sisältöä tuohon lappuun, voit kysellä tulostettavaa materiaalia.

Käy aika ajoin katsomassa miten menee.

Kun itsepalvelu Kasvitreffit koronaedition on päättynyt, vastuullasi on korjata paikat siihen kuntoon, missä se oli tullessasi.

Loput pistokkaat ovat sinun!